Startsida » Om oss
Startsida » Om oss
Startsida » Om oss
Miljöbild på hallen i Tornhallen. Om StångbyMotion

Om StångbyMotion

Är du nyfiken på att veta mer om StångbyMotion och vår rörelseglädje? Vi som startat StångbyMotion heter Lotta och Niklas Gustavsson. Vi höll vårt första gruppträningspass 2015 och därefter har vi blivit mer och mer populära bland Stånbyborna och närliggande tätorter runt om i Lunds kommun. Idag erbjuder vi sex olika träningspass, inom allt från SomaMove® och gympa, till träningspass för hela familjen. Vi som håller i passen är Lotta, Niklas, Stefan och Johan. Tillsammans har vi som undervisar lång instruktörserfarenhet och utbildning inom träningslära och pedagogik. Fram till hösten 2018 erbjöd vi barnverksamhet med barndans som var ett populärt pass. Vi har också erbjudit personlig träning under perioder. Lokalen som vi håller våra gruppträningspass i, hyr vi utav Torns IF .

Vi är rörelseglädje

Träning ska framförallt ge glädje och få dig att må bra! Därför ligger vårt huvudfokus alltid på rörelseglädje. Vi tror nämligen att om du känner glädje när du tränar så kommer du att vilja göra det igen och igen och då får du samtidigt med dig allt det som god träning ger: en starkare, friskare kropp och bättre hälsa! Vår önskan är att få så många människor som möjligt i rörelse! Att både du som aldrig tränat i större utsträckning, såväl som du som för länge sedan har hittat glädjen och den sköna känslan i att röra på dig, ska känna dig på rätt plats hos oss i Tornhallen . Ingen är för ung eller för gammal, träningsvan eller ovan. Har du aldrig tränat med oss innan är ditt första träningspass gratis. Välkommen och träna med oss på StångbyMotion!
Tillsammansgympa med Niklas i tornhallen. Om StångbyMotion
Tillsammansgympa med Niklas i tornhallen. Om StångbyMotion

Nå ett bättre välmående med oss

Vi är instruktörer med lång erfarenhet inom träning

Utomhusgruppbild på StångbyMotions fyra instruktörer.

Nå ett bättre välmående med oss

Vi har utbildning inom träningslära och pedagogik

Utomhusgruppbild på StångbyMotions fyra instruktörer.

Faciliteter

I de lokaler som vi hyr finns det olika faciliteter att tillgå före, under och efter våra gruppträningspass. Det är bland annat parkering, toaletter och omklädningsrum. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du använder omklädningsrummen, vart du kan parkera din bil eller cykel och vilka öppettider cafeterian har öppet.

Parkering

Om du tar dig till Tornhallen med bil, så finns det gratisparkering som du kan använda under tiden för träningspassen.

Parkeringsplatserna hittar du direkt till vänster, när du kör av Vallkärravägen in till Tornhallen.

Om du tar dig till Tornhallen med cykel, så finns det cykelparkering till höger om grusgången in till det inhängande området.

Toalett och omklädningsrum

Innan, under och efter gruppträningspassen finns det omklädningsrum och toaletter som du kan låna.

Om du lämnar persontillhörigheter, såsom väska, ombyte eller ytterkläder i omklädningsrummen under passen, så är det på eget ansvar.

Cafeteria

Under tiden för seriespelssäsongen, så finns det en cafeteria som är bemannad av föräldrar till Torns IF:s ungdomslag.

Cafeterian har öppet under lördagar och söndagar, beroende på hur A-lagsmatcher för herr och dam spelar. Övriga tider håller cafeterian öppen under stora arrangemang, såsom Stångby loppis och Stångbymässan.

Öppettiderna för cafeterian: Lördagar och söndagar
kl. 10:00-14:00.

Omdömen om StångbyMotion

Vad säger StångbyMotionärerna om vår verksamhet?

Världsklass! Stångby växer (inte minst deltagarnas muskler) och Stångby motion är en viktig del av detta!
Christian Erliksson
Vilket höstschema! Det är så lyxigt att ha sådana otroliga träningsmöjligheter i byn och vi är så tacksamma för att ni bedriver denna verksamhet.
Elin Sandberg