Startsida » Villkor
Startsida » Villkor
Startsida » Villkor

Här hittar du våra villkor

Välkommen till StångbyMotion! Vi är glada att du har hittat till vår webbplats. Innan du börjar använda vår webbplats, vill vi uppmana dig att läsa våra villkor nedan. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Våra villkor för betalningsalternativ

StångbyMotion innehar F-skattebevis, vilket innebär att vi är registrerade för att betala skatt på de tjänster vi tillhandahåller. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att betala för våra tjänster, därför erbjuder vi två enkla betalningsalternativ.

Det första alternativet är Swish-betalning till numret 1231852771. Genom Swish kan du betala enkelt och säkert från din mobiltelefon, vilket gör betalningsprocessen smidig och snabb. Vid Swish-betalning skickas kvittot digitalt som en länk via sms till det nummer du swishar från, så se till att ange ditt korrekta telefonnummer.

Det andra alternativet är betalkortsbetalning på plats i Tornhallen. Vi accepterar de flesta vanliga betalkort, såsom Visa och Mastercard.

Vi förstår vikten av en trygg och säker betalningsprocess, vilket är varför vi strävar efter att erbjuda våra kunder en smidig och problemfri betalning. Om du har några frågor eller funderingar kring betalning, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Kvitto

Vi vill försäkra oss om att du får all nödvändig dokumentation för din betalning på StångbyMotion. Därför kommer du att få ditt kvitto eller träningskort när din betalning har registrerats och bekräftats av vår personal. Detta gäller oavsett vilket betalningsalternativ du väljer att använda, antingen Swish eller betalkort på plats i Tornhallen.

Vänligen notera att om du väljer att betala med Swish, kommer vi skicka ditt kvitto digitalt som en länk via sms till det nummer som användes för betalningen.

1- och 10-gångskort

Vi erbjuder 1-gångskort på StångbyMotion som du kan använda för en enda träningstillfälle. Detta kort är inte personligt och kan köpas av vem som helst som vill prova på vår anläggning eller bara vill träna vid enstaka tillfällen. Detta kort är perfekt för dig som vill testa vår träningsanläggning eller för dig som vill träna vid enstaka tillfällen utan att binda dig till ett längre medlemskap.

Vi erbjuder även 10-gångerskort på StångbyMotion som inte är personliga och kan användas av flera personer. Dessa kort är giltiga i 6 månader från inköpsdatum eller så länge som vi fortsätter att driva vår verksamhet. Detta innebär att du kan köpa ett 10-gångerskort och använda det tillsammans med dina vänner eller familjemedlemmar. Kortet ger dig flexibilitet att träna när det passar dig bäst och du behöver inte vara bunden till en specifik person eller tidpunkt. Vi påminner dock om att kortet är giltigt i 6 månader från inköpsdatum, så se till att använda dina tio pass inom den angivna tidsramen.

Terminskort

Vi erbjuder både terminskort och ungdomskort på StångbyMotion. Terminskortet är personbundet och passar perfekt för dig som tränar oftare eller vill ha tillgång till vår träningsanläggning i en större omfattning. Ungdomskortet är ett personbundet terminskort som är specifikt utformat för ungdomar mellan 12-18 år.

Med terminskortet eller ungdomskortet får du obegränsad tillgång till våra träningspass och gym, samt till våra dusch- och omklädningsrum under hela terminen.

Våra villkor om försäkring

Vi vill påminna dig om att gruppträningsförsäkring inte ingår i våra tjänster. Det innebär att du tränar på egen risk och ansvar. Vi rekommenderar att du har en egen försäkring som täcker eventuella skador eller olyckor som kan uppstå under träningen.