Priser för träningskort

Vi erbjuder träningskort som passar dig, oavsett om du tränar vid enstaka tillfällen eller mer ofta. Har du frågor om våra träningskort eller pass kontakta oss, så hjälper vid dig. Du kan också hitta svar på några av våra vanligaste frågor som bland annat rör träningskort, priser och betalningsalternativ.
Våra betalningsmetoder

Vi tar Swish

Du betalar till Swish-nummer 1231852771 eller med hjälp av QR-koderna. Du kan också betala med betalkort på plats i Tornhallen.   

Hösten 2024

1-gångskort
80 SEK/pass
10-gångskort
650 SEK
Terminskort*
1195 SEK/termin
Ungdomskort* (12-18 år)
395 SEK/termin
* Terminskorten gäller t.o.m. 31 dec 2024

Swish QR-koder

För att betala med Swish QR-kod, skannar du koden genom att använda “Skanna” i Swish-appen. I appen fylls betalsidan med information om betalningsmottagare och pris på träningskort. Du godkänner genom att trycka “Swisha” och signerar därefter betalningen med Mobilt BankID. Du kan också läsa på Swish webbplats  (öppnas i ett nytt fönster) om hur du skannar och betalar med en QR-kod.

80 SEK/pass

1-gångskort

650 SEK

10-gångskort

1195 SEK

Terminskort

395 SEK

Ungdomskort


Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om till exempel våra träningskort, priser och betalningsalternativ. Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt genom att skicka mail till stangbymotion@gmail.com eller genom att kontakta oss via vår Facebookgrupp StangbyMotion. 

Vad erbjuder ni för betalningsalternativ? 

Alla våra träningskort kan betalas med Swish eller betalkort på plats i Tornhallen. När du betalar med Swish får du ett kvitto skickat som en länk på sms till det numret som du swishar i från. Kvittot skickas inte per automatik, kräver en manuell handpåläggning och därför kan det dröja ett par dagar. Meddela oss om du behöver ditt kvitto omgående, så snabbar vi på. 

Är 1- och 10-gångskorten personliga?  

Nej, 1- och 10-gångskorten är inte personliga utan kan användas av flera personer. Korten är giltiga i 6 månader i från inköpsdatum eller så länge verksamheten håller i gång. 

Ingår gruppträningsförsäkring? 

Nej, ingen gruppträningsförsäkring ingår. Du tränar därför du på egen risk och försäkring.

första passet är gratis

Nyfiken på att träna med oss?

Rörelseglädje

Ingen är för ung eller gammal, träningsvan eller ovan för att träna med oss i StångbyMotion.

Sex olika pass

Hos oss hittar du träningspass, som engagerar, stärker och utmanar hela din kropp.

Börja när du vill

Du behöver aldrig boka ett pass och du kan börja när som helst under terminen.